13-6-2019 Dundeugh hill

 
We hebben vandaag geen zin om weer de auto in te stappen. Morgen rijden we weer naar Hull dus dan zitten we genoeg op de weg. We rommelen een beetje in het huisje en besluiten dan een ommetje te maken in de directe omgeving. We lopen het laantje uit, langs de koeien en fok stieren van de boer en langs een kudde schapen wat blatend staat te wachten ergens op
We slaan af, een bospad in en lopen Dundeugh hill op. Ook dit is productie naaldbos. Donker en toch een beetje saai. Maar ook mooi op een vreemde manier. Uiteindelijk blijkt het op een wandeling van een km of 7 uit te draaien.
Weer bij de boerderij is de boer net bezig de schapen los te laten een veld in. Heel leuk om te zien hoe ze daar met zn allen naar toe rennen en springen. Klein nadeel is dat het weer midge weer is vandaag. waardoor lang stilstaan maakt dat je in een wolk midges terecht komt.
We hadden bedacht de laatste avond in de pub te gaan eten in het dorp. Dus daar rijden we heen, blijkt het volgeboekt! Zelfs de bar!! Wat een domper. Nu moeten we als nog boodschappen doen, dus dat doen we meteen maar. Een iets andere laatste avond dan gepland. Nou ja.
 
Naar dag 18